Bungalow Polesi

Onze nieuwe vakantie bungalow Polesi ( 6 pers.) is de eerste stap in de uitbreiding van onze  verhuur accommodaties.  Daarbij staat kwaliteit en luxe centraal. Verder is er aandacht gegeven aan ruimte en isolatie. Op de toekomst gericht door nu al te kiezen voor een gas-loos concept. Voor koken, verwarmen, airco en warmwatervoorziening is gekozen voor energie zuinige en veilige elektrische apparatuur.

Ruimte is er zeker in deze vakantiebungalow met o.a. 3 ruime slaapkamers met o.a. boksspringbedden een grote sanitair ruimte en een heerlijke living met terrasdeuren naar het groot buiten terras voorzien van luxe BBQ.

Een complete luxe keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een grote inductie kookplaat en combi magnetron zorgen ervoor dat koken in de vakantie ook plezierig kan zijn. Verder zijn in de indirecte verlichting USB oplaad stopcontacten opgenomen om je laptop, tablet of mobile telefoon op te laden. Luxe alom. Als je aankomt is je bedje reeds opgemaakt.

Klik op de foto’s om te vergroten:

 

Bekijk hier de plattegrond voor de plekken:

Prijzen 2021

All-in prijzen zijn inclusief: energiekosten-toeristen belasting & Milieu heffing -gratis douchen, warm water en bedlinnen. Bij week verhuur ook inclusief schoonmaakkosten. Komen geen extra kosten meer bij.

Voor- en naseizoen Voorseizoen: 25 april- 4 juli.  Naseizoen  29 augustus 30 oktober
Prijs per overnachting | All-in ( 6 pers.) € 65,00

 

Hoofdseizoen  4 juli /29 augustus
Prijs per overnachting | All-in ( 6 pers.) € 139,50

 

 

Aanbieding   Voor- en naseizoen 2021
7 dagen in deze mooie bungalow | geen bijkomende kosten € 299,00