Vakantiewoning Rustikal

Net buiten het vakantiepark staat onze vakantiewoning Rustikal. Dit prachtige 7 persoons vakantiehuis staat op groot perceel van circa 800 m2 . Geheel aangelegd en goed onderhouden tuin met daarin opgenomen een hele mooi speelplek met glijbaan en klimrek. Verder is er een speciale Grill hoek met een grote Barbeqeu en en buitenkeuken.

Veel ruimte en rust en toch alle faciliteiten van het vakantiepark beschikbaar. Uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat de gehele tuin is voorzien van en hekwerk. Middels een paadje binnendoor kunnen de wat grotere kinderen het vakantiepark bereiken zonder over de weg te hoeven wandelen. Wifi is gratis beschikbaar in dit huis. Compleet ingericht voor 7 personen inclusief linnengoed en hout voor de mooi de houtkachel in de woonkamer. Grote Koelkast, vrieskast en een afwasmachine aanwezig. Aparte toilet en douche ruimte maken het geheel compleet.

All-in Tarieven vakantiewoning Rustikal 2019


All-in prijzen zijn inclusief: energiekosten-toeristen belasting & Milieu heffing -bedlinnen en inclusief schoonmaakkosten.
Komen geen extra kosten meer bij.

Prijzen
Huurprijs per week ( 7 nachten) €875,-
inclusief bedlinnen en eindschoonmaak verder all-in dus geen bijkomen de kosten.