De receptie

Centraal op het vakantiepark, direct aan de oprijlaan, is de receptie gehuisvest. De receptie is het kloppende hart van onze camping. Hier meld je je bij aankomst en ontvang je de meest belangrijke informatie.

In de receptie tref je veel informatie over de streek, activiteiten die in de buurt aanwezig zijn en wat verderaf te ontdekken is. De receptie is Nederlandstalig maar er wordt ook Engels en Tsjechisch gesproken. Ons team is elke dag, met uitzondering van de zondag, beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk zijn we op zondag ook bereikbaar voor noodzakelijke hulp.

Verder zijn wij behulpzaam bij het reserveren van uitstapjes en geven graag advies en tips over het bezoek aan prachtige bezienswaardigheden. Tevens is er aan de buitenkant van de receptie een AED hart-defibrillator aanwezig. Ook is er in de receptie een ruime bibliotheek. Jong en oud kunnen hier gratis boeken en tijdschriften lenen.

Een klein gedeelte van de receptie is ingericht met een beperkt assortiment boodschappen, speciaal voor de vergeten dingen. Ook kun je hier heerlijke vers afgebakken broodjes bestellen en die de volgende dag afhalen. Tevens kun je ook lege gasflessen omruilen van. o.a. Camping Gaz, Prima gas en nog vele andere merken.

Verder staat er buiten naast de receptie ons praat(stam) tafel. Zitten wij daar koffie te drinken? Kom er dan lekker bij zitten. We bieden je graag een gratis kopje koffie of thee aan.