Corona nieuws

Hoe gaat Camping Fontana om met de maatregelen omtrent de gevolgen van het coronavirus?

Op dit moment bepaalt het coronavirus ons dagelijkse leven. De gevolgen worden door iedereen ervaren op zijn of haar manier. Hoe lang deze situatie zal aanhouden is voorlopig nog niet duidelijk. Wij begrijpen dat er vragen zijn over het doorgaan van geplande vakanties en hoe gaat Fontana met deze situatie om? We informeren je graag hierover.  Als camping en vakantiepark eigenaar houden we het nieuws in Nederland en natuurlijk ook in Tsjechië nauwlettend in de gaten en proberen wij de juiste beslissingen te nemen.

Maatregelen die genomen dienen te worden nemen we op basis van reis adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en op basis van maatregelen die hier in Tsjechië door de overheid worden voorgeschreven. We doen onze uiterste best om via deze pagina onze gasten op de hoogte te houden.

Verder hebben wij al onze gasten die reeds een reservering hebben gedaan een brief gezonden. Zie de inhoud van deze brief door hier te klikken op: corona 10

Verder zullen wij regelmatig up-dates geven op deze pagina.

15 april :  Door het ministerie van handel is aangekondigd dat Hotels, pensions en campings vanaf 8 juni open mogen gaan. De plannen hierover worden nog verder uitgewerkt.

Over het openstellen van de grenzen zijn nog geen aankondigingen gedaan.

 

Update 01

De campings in Tsjechië mogen vanaf 25 mei geopend zijn.

Aangaande de grenzen heeft de minister van Gezondheid vandaag ( 26 mei) laten weten deze tussen 9 en 15 juni opengaan zonder belemmeringen.

We houden je op de hoogte.