Annuleringsfonds

Annuleringsfonds  Camping en Vakantiepark Fontana.

Natuurlijk hopen wij dat jullie een fijne vakantie op Fontana zullen beleven. Echter er kunnen zich omstandigheden voordoen die niet voorzien waren.  Het is dan ook aan te bevelen om bij je reservering te kijken naar een deelname in ons Annuleringsfonds.
Bij een verhindering of een vroegtijdig afbreken van je vakantie wegens  omstandigheden zoals onderstaand vermeld ontvang je bij deelname in het Annuleringsfonds  je  geheel of gedeeltelijk je verblijfskosten terug minus de 6% kosten van deelname in het fonds en de reserveringskosten van € 15.–
De omstandigheden die leiden tot het terug betalen zijn  als volgt:
     Overlijden van de hoofdpersoon of  een van de meereizende gasten.
     Overlijden van familieleden in eerste graad van de  familielijn  dus kinderen, kleinkinderen, broers, zussen en               ouders.
     Het plotseling optreden van ziekte, of ongeval van de hoofdpersoon of een van de meereizende gasten zij het                   alleen bij het tonen van  een dokters verklaring.
     Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.
 In bovenstaande gevallen keert het annuleringsfonds de betaalde kosten minus reserveringskosten en de 6% van deelname aan het fonds uit.
Door op het boekingsformulier aan te geven dat je deel wilt nemen aan het annuleringsfonds ga je akkoord met bovenstaande regels.